De Heymboschsite is geklasseerd als een gebied van hoge biologische waarde en werd in 2015 vernieuwd om haar waarde en biodiversiteit te bewaren. Langsheen het wandelpad werden informatieborden geplaatst die samen een pedagogisch parcours vormen.

Jet hele jaar door zal u deze unieke site kunnen ontdekken met natuurgidsen of deelnemen aan ouder/kinderworkshops rond de natuur.

Animatie annex workshop

De activiteit van mei bestaat uit een animatie met de vereniging Jeunes & Nature rond insecten en het maken van een insectenhotel voor deze nuttige beestjes. U ontdekt er verschillende soorten insecten ontdekken en via opdrachten helpt u aan de bouw van het insectenhotel dat op de Heymboschsite komt te staan.

Om de activiteit vlot te laten verlopen, is inschrijven aangewezen aangezien het aantal deelnemers beperkt is. Animatie (FR) + workshop ‘Een insectenhotel voor de Heymboschsite’ Voor ouders en kinderen vanaf 8 jaar Zaterdag 20 mei, van 13.30u tot 17u, vieruurtje aangeboden Wouterspaviljoen, woutersstraat 12 Gratis, inschrijven gewenst

Meer info en inschrijvingen: ibongaerts@jette.irisnet.be – 02.422.31.12