Wie zijn we?

In Sint-Jans-Molenbeek werken we met Groen en Ecolo heel nauw samen om onze gemeente voor iedereen leefbaar te maken. Zo vormen de groene partijen één ploeg in de gemeenteraad (schepenen Annalisa Gadaleta (Groen), Sarah Turine en Karim Majoros (Ecolo) en gemeenteraadslid Khadija Tamditi (Ecolo)) en voeren we ook geregeld samen actie op straat. Door samen het goede voorbeeld te geven tonen we dat iedereen meetelt.

Wil je eens naar onze maandelijkse vergaderingen komen, dan kan dat (je hoeft niet eens lid van Groen te zijn al zijn we natuurlijk erg blij als je besluit van ons ook met een lidkaart te steunen). Geef een seintje aan Stefan Colaes en je wordt per mail uitgenodigd. Of anders hou je deze website maar in de gaten …

Nieuws van Groen Sint-Jans-Molenbeek

Speech 11 juli-viering: “En als onverschilligheid ons overspoelt (…) zullen we muren van liefde en betrokkenheid bouwen. Muren die de menselijke waardigheid binnen laten en onze angsten buiten houden”.

Geachte dames en heren, Geachte Molenbeekenaars, mensen van hier en elders. Wees welkom op onze 11 juli-viering, in het Karreveld Kasteel, één van de mooiste plaatsen in Molenbeek. De 11 juli-viering is het uitgelezen moment om stil te staan bij de kleine en grote...

Lees meer

Onze schepen

Annalisa Gadaleta

Schepen

Website: www.annalisagadaleta.be
Facebook: annalisa.gadaleta
Twitter: @AnnalisaGadalet

Hou je niet in …

en laat ons weten waar we actie voor moeten voeren, vragen over moeten stellen, dringend de aandacht op moeten trekken of hoe we samen Sint-Jans-Molenbeek nog groener en beter kunnen maken. Gewoon een bemoedigend berichtje is ook altijd fijn natuurlijk :-). We antwoorden je dan zo snel mogelijk.

Email