Hoofdstedelijk secretaris, campagneleider en financieel controleur

Tijdens de Startdag van zaterdag 23 september verkiezen we een nieuwe hoofdstedelijke secretaris, de campagneleider en een financieel controleur.

Procedure in een notendop:

Elk Brussels Groen-lid kreeg tot donderdag 14 september de kans om andere leden (of zichzelf) te nomineren voor de functies. Na de nominatieronde kunnen de genomineerden beslissen of ze zich effectief kandidaat stellen.
Na het afsluiten van de nominaties worden alle genomineerden gecontacteerd met de vraag of ze kandidaat willen zijn voor de functie waarvoor ze genomineerd werden.

  • Uiterlijk op donderdag 21 september verwachten we alle kandidaturen.
  • Tijdens de startdag op 23/09 organiseren we dan de verkiezingen.
    Om te kunnen stemmen tijdens de ledenvergadering ben je minstens 3 maand lid van Groen en ben je ten minste aanwezig tijdens de discussieronde.

Hoofdstedelijk secretaris

Als hoofdstedelijk secretaris ben je een spilfiguur in de werking van Groen Brussels Gewest.om mensen te motiveren. Je geeft mee structuur aan onze partij in het Brussels Gewest. Jij doet andere mensen schijnen en zorgt dat iedereen zich thuis voelt. Je behartigt ook de financiën van Groen Brussels Gewest.

Gender: De secretaris en de voorzitter hebben een verschillende genderidentiteit (zie statuten). Aangezien de voorzitter een vrouw is, kunnen vrouwen niet kandideren voor de functie van hoofdstedelijk secretaris.

  • Het functieprofiel vind je hier. Heb je nog vragen? Neem hiervoor gerust contact op met Sam Vandenberghe of vind meer info via wiki.groen.be

Financieel controleur

Met deze functie willen we de transparantie van onze werking verhogen. Je krijgt ten allen tijde inzage in de rekeningen van Groen Brussels Gewest. Hiervoor werk je nauw samen met de hoofdstedelijk secretaris.

  • Heb je nog vragen over deze functie? Neem hiervoor gerust contact op met Sam Vandenberghe .

Campagneleider 2018 – 2019

Een campagneleider kan mensen motiveren, kan van een ploeg een hecht team maken & is een sterke procesbewaarder. Bovendien wil hij/zij graag aan de slag met de moderne campagnetechnieken.

Een hele boterham? Klopt! Maar we zorgen ook voor interessante vorming & training voor campagneleiders, zodat je helemaal klaar gestoomd wordt om deel uit te maken van dé beste campagne ooit.

  • Heb je vragen of wil je het volledige functieprofiel even doornemen? Neem hiervoor gerust contact op met Sam Vandenberghe of vind meer info via wiki.groen.be