Vanaf 28 juni 2015 kan je de nieuwste attractie van de Stad Brussel komen beleven: De Mini-Ring !

Een waar autocircuit binnenin de Vijfhoek, ook wel « bestemmingslus » of « Parkingroute » genoemd. De Mini-Ring omsingelt het hart van de Vijfhoek met een niet aflatende stroom wagens. Het transit- en sluipverkeer in de wijken rondom de voetgangerszone stijgt met maar liefst 60%. Om de Brusselaars die langs dit met auto’s volgepropte traject wonen te informeren over wat de Stad van plan is met hun straat, hun wijk, organiseren Groen en Ecolo op zaterdag 23 mei 2015 een parade: de Magical Mini-Ring Tour

En Ecolo-Groen rekent op jou!

  • Waarom ? Met hoe meer we zijn, hoe beter ! Zo’n kleurrijke optocht, met attributen en vol beweging, heeft baat bij en nood aan een zo groot mogelijk aantal deelnemers. Doe met ons mee !
  • Wat? Een optocht, allemaal samen ? Met accessoires van je keuze. We hebben ook wagens uit karton gemaakt, de slogan “Magical Miniring Tour” in gekleurde letters: je kan en mag het allemaal gebruiken !
  • Wanneer ? Op zaterdag 23/05/2015, van 14h tot 17h.
  • Waar? Vertrek om 14h aan de KVS in de Lakensestraat, einde om 17h aan het Fontainesplein, voor een drankje (of drankjes) om je rehydrateren na deze vrolijke en ietwat absurde optocht.
  • Hoe ? Verkleed of niet, met de fiets, te voet, met de step of op een éénwieler… Zolang jij het bent die komt is het voor ons allemaal ok 

Heb je vragen, of zeg je “Ik kom meedoen!”, één adres : liesbet.temmerman@gmail.com.