Voor de 15 keer op rij, voert het theaterfestival Bruxellons de hele zomer lang spraakmakende voorstellingen op voor jong en oud in het Kasteel Karreveld in Molenbeek. Sinds drie jaar biedt het Franstalige festival ook een aantal Nederlandstalige voorstellingen aan. Dit jaar biedt Bruxellons met ‘Evita’, ‘Nox’ en ‘Het uur van de waarheid’ kwaliteitsvolle en vooraanstaande theater voor het Nederlandstalige publiek.

“Sinds enkele jaren werken we samen met Bruxellons om naast een Franstalig aanbod ook een Nederlandstalig aanbod te creëren. Gedurende de zomermaanden is er immers weinig tot geen aanbod van Nederlandstalige podiumkunsten. Via deze weg slagen we erin om een kleinschalige maar kwaliteitsvolle aanbod te voorzien voor ons Nederlandstalige publiek”, aldus schepen van Nederlandstalige Aangelegenheden Annalisa Gadaleta.

 Praktisch:

Evita speelt van 11 juli tot en met 27 augustus. Zes van de voorstellingen worden ondertiteld in het Nederlands (op 28 en 29 juli en op 21 (avond), 22, 25 en 26 augustus).

‘Het uur van de waarheid’ van Luc Apers en Bob Carty op zaterdag 27 augustus om 15u30.

‘NOX’ een visueel familiespektakel voor kinderen vanaf 4 jaar en vond plaats op 17 juli.

Alle voorstellingen vinden plaats in het Kasteel Karreveld in Molenbeek (Jean de la Hoeselaan 32, 1080 Sint-Jans-Molenbeek)

Meer info & tickets op www.bruxellons.be.

Meer info:

Annalisa Gadaleta, schepen van Nederlandstalige aangelegenheden