In juni trekt de zorgtour van Groen naar Schaarbeek en brengen we een bezoek aan NASCI vzw, een organisatie waar Rita Van Moll erg actief bij was.

Elke Van den Brandt bezoekt het hele jaar door welzijnsinitiatieven in Vlaanderen en Brussel en gaat daar in gesprek met mensen die zich dagelijks inzetten voor een meer zorgzame samenleving. Bij sommige projecten kan een grotere groep mensen aansluiten.

De unieke vzw in Schaarbeek reikt een helpende hand aan hulpbehoevende zwangere vrouwen en moeders en hun kinderen die het moeilijk hebben. NASCI biedt moeders en kinderen materiële ondersteuning, educatieve en ontspannende activiteiten, opvoedingsadvies en vooral een veilige plek waar naar moeders wordt geluisterd en met kinderen wordt gespeeld. De organisatie streeft naar een toegankelijke en kwaliteitsvolle hulpverlening.

Op woensdag 8 juni brengen we samen met Francis een bezoek aan dit mooie project. Heb je interesse om mee te gaan? Graag een seintje voor zondag 5 juni aan Sam Vandenberghe (sam.vandenberghe@groen.be).

PRAKTISCH:

  • Woensdag 8 juni, 12u-14u
  • NASCI vzw, d’Anethanstraat 4, 1030 Schaarbeek
  • Inschrijven tot 5/06 bij sam.vandenberghe@groen.be